Osvoji stipendiju!

Budi u društvu onih koji mijenjaju svijet nabolje

Želiš li biti u društvu onih koji mijenjaju svijet nabolje? Sa nama biraš svoj put i postaješ važna karika u kreiranju budućnosti. 

Želiš li biti slobodan? Živjeti gdje god poželiš, birati posao i poslodavca, disati punim plućima i biti finansijski osiguran? Kreirali smo jedinstvenu formulu za tvoj uspjeh. 

Vrata mogućnosti su otvorena. Na tebi je da prođeš kroz njih i započneš ostvarivati vlastite snove. Želiš li podršku na putu koji te vodi u poslove budućnosti?

Biraj pametno!

Osvoji stipendiju! Prijavi se na Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM

Na intervjuu i testiranju za stipendiju možeš osvojiti punu školarinu za upis na studij!

Naši studenti su izuzetno zadovoljni obrazovnim programom koji je u skladu s najnovijim trendovima na IT tržištu.

Uz nas, možeš biti siguran/na da ćeš steći znanja i vještine koje će ti omogućiti uspješnu karijeru u struci u cijelom svijetu.

Najveći razlog zašto je Melisa odabrala naš fakultet jeste u tome da sa studentima radimo na aktuelnim projektima.

Jednom mjesečno tokom aprila, maja i juna, organizujemo pobjednički dan za naše buduće studente, kojem mogu prisustvovati i njihovi roditelji. 

Tokom trosatnog druženja organizujemo intervju za stipendiju, testiranje za stipendiju “eMPIRICOM ICT Challenge” (za one koji žele pristupiti), prezentaciju našeg studijskog programa, obilazak fakulteta, upoznavanje sa akademskim osobljem, razgovor sa roditeljima.

Bit će ovo ugodno i korisno provedena tri sata nakon kojih ćeš sa sigurnošću donijeti najvažniju odluku u dosadašnjem životu – šta studirati.

Prvi termin: 20.04.2024. godine, 10:00-13:00 sati.

Šta je Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM

Prijavi se na naš događaj posvećen budućim studentima i njihovim roditeljima - Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM. Organizujemo pobjednički dan za naše buduće studente, na kojem mogu osvojiti punu - 100% stipendiju za upis na studij. Tokom trosatnog druženja organizujemo intervju za stipendiju, testiranje za stipendiju “eMPIRICOM ICT Challenge” (za one koji žele pristupiti), prezentaciju našeg studijskog programa, obilazak fakulteta, upoznavanje sa akademskim osobljem, druženje s našim studentima, razgovor s roditeljima kandidata.
Prvi termin: 20.04.2024. godine, 10:00-13:00 sati
Drugi termin: 01.06.2024. godine, 11:00-14:00 sati
na adresi Fočanska 1, Tuzla, zgrada fakulteta eMPIRICOM.
Bit će ovo ugodno i korisno provedena tri sata nakon kojih ćeš sa sigurnošću donijeti najvažniju odluku u dosadašnjem životu – šta i gdje studirati.

Prijava na Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM

Vrata mogućnosti su otvorena. Na tebi je da prođeš kroz njih i započneš ostvarivati vlastite snove. Biraj pametno!