Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA dio je velike i uspješne porodice od 10.000 Cisco akademija u 165 zemalja širom svijeta.

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.

Akademija omogućava pristup on-line kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta. Kompletan portfolio programa možete pogledati ovdje:

course-catalog

 

Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Cisco akademija VS eMPIRICA organizuje za svoje polaznike edukaciju u terminima koji njima najviše odgovaraju, u dogovoru sa upisanom grupom, kao i ONLINE. Nastava se organizuje u malim grupama, kroz interaktivan i praktičan rad na originalnoj Cisco opremi.

Dodatne informacije na  empirica@empirica.ba ili telefon 061 164 694.